Jag har bytt blogg!

Hej kära bloggläsare! Jag har efter lång inaktivitet bestämt mig för att börja lägga upp bilder och blogga igen. Eftersom jag kände att den här bloggdesignen inte samarbetade med mig har jag valt att prova att blogga från blogspot.
 
Min nya blogg heter pandasealcub.blogspot.com (länk)
 
Fortsätt gärna att följa mig på min nya blogg - uppdateringen kommer bli bättre och sökningen och sorteringen av inläggen kommer bli smidigare. Det är meningen att jag ska kunna använda min nya blogg mer som en portfolio också. Välkommen!

Fri som en fågel

Några bilder jag tog på finlandsfärgan.

Long time no see

Hej, min gamla blogg, här har inget hänt på väldigt länge.. och det är tråkigt men ibland måste man välja vad man har tid till och bloggen fasdes lixom ut bland all skola och träning i våras. Mycket har hänt IRL dock. På kamerafronten just ingenting dock men jag fick min skolkamera nikon d3000 som ny genom att köpa ett fast 50 1.8 ..och jag är kär! Det obejktivet är helt underbart och jag har inte ens tittat på mitt gamla kitobjektiv sedan dess. Fats optik har ju sina begränsningar men ack så många fördelar! Ni ska få se bilderna!
 
BRB
RSS 2.0