Idag ska jag tävla

I väntan på min tur att simma figurer.

Världens coolaste keps

Annaphotooo @ instagram

Jag köpte världens coolaste keps igår på hm. Jag gillar den ^^

God morgon!

Annaphotooo @ instagram

Freezed

 

!!!

Stockholm Cup, Täby galopp 15 september 2013.
 
När jag väl har tid att gå igenom bilderna från galopptävlingen i söndags inser jag hur otroligt mycket bättre bildkvalitet i skärpa och färger Nikon har än min gamla Sony. Jag var helt frälst redan på plats och det är nog därför jag har 2200 bilder att gå igenom nu.. haha! Men jag känner att jag fick tillbaka en hel del motivation att fota när jag har en riktigt bra kamera som dessutom är hel!
 
Äntligen är första utkastet på kemi-inlämmingen inlämnat, vilket jag firade med att redgera lite bilder. När jag var klar med utkastet hade jag redigerat deti 32 timmar (på 10 dagar) upplyste mig Word om. Lite sjukt att mer än 1/10 av min tid har spenderats med den där rapporten! Men det ska bli kul att redigera den till slutgiltig version nu i en vecka - det är ju lixom bara finlir :)

Stockholm Cup

Stockholm Cup 2013, Täby galopp

 Det är så tråkigt att skriva att jag inte henner blogga men jag gör verkligen inte det just nu... När klockan är halv elva på kvällen och jag borde gå och lägga mig har jag fortfarande läxor kvar att göra och jag har inte slösurfat på flera dagar! 

Igår kände jag dock att jag i alla fall var tvungen att titta lite på några av de 2200 (!!!) bilderna jag tog på galoppen i söndags. Jag fotade galopp med min skol-Nikon och den var gryyym!! Har väldigt många bilder att redigera och lägga upp och väldigt mycket att berätta för er. Jag väntar bara på att jag ska få lite fritid att lägga på det ^^ 

Jag saknar faktiskt att blogga och ändrade bland annat storleken på bilderna här på bloggen till 850 px istället för 800px häromdagen (men det verkar inte funka med mobilbilder) så jag är jättetaggad att börja blogga mer regelbundet igen. Men skolan kommer alltid först! Ha det så bra tills vi hörs, och det ska inte vara om allt för lång tid ;) 


Förgyller mina dagar

annaphotooo @ instagram
 

I know what you did last summer...

Foto: Louise Roempke. Ljus och idé: Christoffer Stenbeck. Modell och redigering: jag.

I vinnarcirkeln.

Täby galopp 17/8.
 
Jag gillar bilder med mycket rörelse, eller i alla fall mycket olika saker som händer. Den här bilden som är tagen i vinnarcirkeln på galoppen har 3 personer som gör olika saker - fotar, sadlar av, leder häst och en häst som posar för fotografens kamera, och så fotar jag allt detta...
 
Jag kommer blogga mer när mitt internet kommer tillbaka! Vilket är snart hoppas jag!
RSS 2.0