UNGDOMS-SM I KONSTSIM 2013

Bilder på det fina C-laget som tävlade för oss på USM.
 
Förra helgen tävlade jag Ungdoms-SM i konstsim i Eriksdalsbadet. Tävlingen pågick under hela gelgen + insim på fredagkvällen. På lördagen avklarade jag alla mina 3 grenar: obligatoriska (individuella, tekniska moment) figurer, kombinationslag (till musik) och solo (till musik). Det gick faktiskt riktigt bra och jag är väldigt nöjd med mina poäng, och min insats! Så på söndagen var jag klar och tävlingsfri och kunde därför lägga mig på bassängkanten med min (lånade) kamera och ett (lånat) teleobjektiv och fota alla musikprogram. Det blev 2400 bilder på 3 timmar.. jag är lite lätt imponerad och framför allt förskräckt haha!
 
Om jag lyckas klara av mitt skolarbete så har ni tur och får se bilderna jag tog, här på bloggen. Vi hoppas på det bästa och vi börjar med 2 bilder på vårt C-lag som tävlade!

UNGDOMS-SM I KONSTSIM

 
I helgen har jag tävlat i Ungdoms-SM i konstsim. Här är några snabba förhandsvisningar (från instagram) av bilder jag tog idag. De ska redigeras inom någon slags framtid och kommer komma upp på bloggen!
 
 
 
 

Tyngdlös

Stort tack till Paola som var modell och Klara som lånade ut sin undervattenskamera!
 
Det här är bilder på temat "Tyngdlöshet". På fotot i skolan fick vi i uppgift att utifrån en musikvideo fotografera en bildserie som var inspirerad av videon och som även beskrev ens fotostil. Jag valde att göra något jag aldrig gjort förr och lånade min simkompis Klaras undervattenskamera för att illustrera "Tyngdlöshet" under vatten. Detta är inspirerat av Tokio Hotels musikvideo till Rette Mich. Paola var otroligt duktig och förstod precis vad jag ville få fram och var en jätteduktig modell!
 

Tredje-plats i fototävlingen "Bildernas stad"

För några veckor sedan hade vi ett fotoprojekt i skolan - att producera ett bidrag till en fototävling med tema kärlek. Det här är mitt bidrag. Jag valde en bild som jag fotade i Ukraina när vi var där i somras. Det är en kvinna som hjälper en pojke, troligen sitt barnbarn, att titta på utsikten över staden, havet och man kan tänka sig - hela världen. Jag tycker att kärleken i handlingen och relationen är ganska tydlig i bilden och jag tycker det är fint. Jag lämade in bilden med titeln "From Russia with love" - en gammal klasisk Bond-film-titel som gjorde att man förstod den annorlunda miljön i bilden och passade bra med temat - även om bilden faktiskt var tagen i Ukraina. Det var faktiskt min pojkvän som kom på det! ;)
 
Jag tänkte på hur fint det var redan när jag tog bilden. Jag stod verkligen inte och smygfotade utan gick bara förbi, men kunde inte undvika att ta upp kameran och föreviga dem på bild. Så nu när jag skulle välja en bild valde jag den här och jag tycker att den pasar så bra in på temat.
 
Det verkar som att juryn också gillade min bild - i onsdags fick jag ett samtal från Vårgårda Fotoklubb om att jag var en av de fem pristagarna (och därmed garanterad ett pris) i tävlingen! Förstapriset var min drömkamera Nikon D7100 men det var även 2 Canon-systemkameror med som pris. Så fram till ikväll har jag gått mer eller mindre på nålar om att få reda på resultatet eftersom jag inte kunde åka ned till göteborgstrakten, där Vårgårda ligger, för att vara med i prisutdelningen som var igår. Idag fick jag mailet - jag kom på 3:e plats! Jag har vunnit en Canon EOS 1100D!
 
Ni kan gå in och titta på de andra pristagarnas bilder på Vårgårda fotoklubbs hemsida här (länk).
Min tävlingsbild, fotad i Ukraina sommaren 2013. From Russia with love.
RSS 2.0