Fotoutställning. Tema: Skönhet

 
En bild blev till två då jag beskar den på 2 olika sätt. Hästen heter Lataradud och jag fotade honom efter att han sprang i ett lopp på Täby Galopp den 24:e februari 2013.
 
Jag valde att använda dessa bilder som mina bidrag till en fotoutställning vi ska ha i skolan. Temat är Skönhet. Jag är riktigt glad över temat och att det blir så fritt. Nu kan jag välja några av mina favoritbilder och slipper till exempel fota ett arrangerat porträtt, som jag inte alltid är helt bekväm med. Det är för övrigt det jag älskar med att fota galopp - jag kan bara stå på rätt plats vid rätt tillfälle - inte mer!
 
För att förklara lite mer varför jag valde dessa så tycker jag att detta är en skönhet på sitt sätt. Att bilderna kraftigt beskurna runt detaljerna i hästens huvud leder tankarna till mänskliga skönhetsideal. Kanterna och kontrasterna är skarpa och för att skapa dramatik och leder (förhoppningsvis) betraktarens ögon till detaljerna och all lera i hästens päls. Fokus på detaljer och skönhetsideal alltså.
Kommentarer
Kommentera här:

#Teamfollowback!
Om du prenumererar på bloggen vill jag gärna tacka dig genom att prenumerera tillbaka!
Glöm inte att kommentera när du lagt till bloggen på bloglovin' eller blogkeen.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Da Ich - Fotoblogg
Trackback
RSS 2.0