Är det verkligen så?

Känns som att att det inte var så länge, som en månad, sedan jag fotade dessa.
 
Jahapp, nu har jag tydligen sommarlov. Det känns väldigt konstigt!
De senaste dagarna, då jag legat däckad med feber, tror jag att jag släppte taget om tidsuppfattningen lite också. Konstigt att sedan komma tillbaka till världen - på skolavslutningsdagen - det var lite som att åka torktummlare (har aldrig gjort det dock) - men det var sjukt skumt.
 
Satte väckarklockan en timme för tidigt imorse men försov mig ändå, stressade, dissade klänning och kände mig totalt hipster i mina aztec-mösntrade-jeans istället. Kom i tid i alla fall - till sista "mötet" med klassen innan lovet, det bjöds på glass - det var så gott och dessutom var det min frukost. Alla i klassen fick säga vad som var bäst med året - det var så fint att höra alla - jag älskar min klass och kommer sakna alla över sommaren!
 
Sen var det bara själva avslutningen kvar, som var ute på innergården - alla stod. Rektorn snackade, mina fellow klasskamrater (dat gammalt ord...) aka musikarna sjöng och spelade lika grymt bra som vanligt. Det kom lite regn och alla stod tätt under färgglada paraplyer - det var mysigt. Sen poff(!!) var allt slut - sommarlov .... !! Det var för 1,5 timme sedan och jag kan fortfarande inte fatta det riktigt.
 
Känns som att en väntan ersattes med en annan i och med att jag blev sjuk. När jag var frisk längtade och väntade jag på att dagarna i skolan skulle ta slut, sen blev jag sjuk och nu längtar och väntar jag bara på att jag ska bli frisk så att jag kan njuta av mitt sommarlov. Idag har jag ingen feber i alla fall! :D
Kommentarer
Kommentera här:

#Teamfollowback!
Om du prenumererar på bloggen vill jag gärna tacka dig genom att prenumerera tillbaka!
Glöm inte att kommentera när du lagt till bloggen på bloglovin' eller blogkeen.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Da Ich - Fotoblogg
Trackback
RSS 2.0