Natt över staden


Kamera + stativ + 15 sekunders tystnad
Ställde upp kameran på kajen, med det då nyinköpta stativet (nu är det 1 månad och 4 dagar gammalt) och lät den föreviga vyn över Öarnas stad, huvudstaden, i nattskrud. Det var inte vilken dag som hellst utan årets sista dag, 31 dec - 11.

Hästar är pengamaskiner // 29 jan -12


Ännu en ny möjlighet med nya objektivet (70-300mm tele) var att jag kunde ta riktiga närbilder på hästarna. Kul att få förmedla pengamaskinernas (galopphästarna) egentliga skönhet.

När det är fullt med galoppbilder..


Blir många galopphästbilder, från i söndags, på bloggen nu och framöver..
Så kul att levererar lite färska bilder och inte bara sukta efter sommaren genom att rota i bildarkivet. Bryter i alla fall av med ett par gammla sommarbilder - bara för att jag sa så ;)

Galoppfältet ~ del 2


Gillar att fokusen hamnade i spegeln på andra bilden.
Fler galoppbilder från tävlingen i söndags kommer här. Det nya (tja, snart fem månader gamla) objektivet
(tele-macro 70-300mm) gav verkligen nya fotomöjligheter. *Anna ler lyckligt*

Galoppfältet, 29 jan -12


Det var kraftigt motljus och trots motjusstyddet fick många bilder solkatter och sånt - en cool effekt :)
Tog nästan 550 bilder på galopptävlingen idag. Nu har antalet reducerats till ca 500 - jag älskar att rensa bilder: känna att jag gör
en god gärning för hårddisken, och så kan jag ta ännu fler bilder sen ;) Det var superhärligt väder och jätteskönt att vara utomhus..
Tror att temperaturen låg strax under nollan, men solen låg ju på se det enda jag frös om .. efter ett tag, var tårna.
Det var första gången jag fotade galopp med teleobjektivet, trots at jag fick det på min födelsedag i september förra året,
men jag har väll antagligen inte haft tid. Hur som hellst blev det roligare än någonsin att fota hästarna. Det blev många bra bilder.
Lyckad dag!

Sunny day!


fotat i juni -11
Idag ska jag gå på galopptävling. Vilket betyder att jag ska fotaaa (har aldrig varit så glad över att få fota, hehe) och bryta mitt långa fotouppehåll - två veckor.. Det ligger snö på marken, strålande solsken, 1.5 plusgrad och jag ska fota med mitt teleobjektiv :D Ni fattar nog inte hur glad jag är..!

Tävlingen börjar halv ett, så jag ska plugga innan dess. Nu ska jag äta frulle.. ;)

Gamla stan


fotat i gamla stan i maj -11
Blir mycket gamla bilder nu. Men lite härliga vår-/sommarbilder är det väll ingen som dör av?! ;) Jag och Amy hade en liten utflykt till gamla stan i maj förra våren. Det var väldigt varmt och skönt och vi sprang omkring och klickade med våra kameror.

Nu ska jag iväg och träna, konstsim tränar jag (för dem som inte vet).

Architecture


fotat i mars -11

Galopptävling


Foto: Anna © www.daich.blogg.se

Antique

Fotat med iphone 4 + appen Vintage camera, redigerat med appen Frametastic.

Sunset


landet, augusti -11
Saknar sommarens ljusa nätter! Känslan precis vid midsommar. Även när det förr eller senare blir mörkt är det ett helt annat sorts mörker på sommaren än på vintern. Även fast vinterns stjärnklara nätter också är vackra så finns det inget som slår sommaren. Hur som hellst står vakna sommarnätter på listan för saker som jag blir euforisk över.. började på en sån lista i somras.. ;)

Känner att min blogg har fått tema: Sommar :)

Som en puppa i väntan på sommaren..


fotat på landet, augusti -11

Blir mycket sommarbilder nu.. men som jag kanske nämnde häromdagen så har jag inte fotat så mycket på ett tag. Och eftersom jag är förhållandevis dålig på att göra nått med alla mina tusentals bilder jag har på hårdisken så har jag många bilder jag kan jag lysa upp vintern med. Måste göra klart alla månaderna till årsresumén som jag började på också.. ;)

That feeling. People screaming all around you. Jedward standing in front of you.


fotograf: Jag, kamera: Nikon Coolpix S210 (kompaktkamera)
Jedward sjunger i Örebro ikväll, jag kan inte gå.. men jag ska sitta och lyssna på dem här hemma och kolla på
bilder, så får jag minnas gångerna jag faktiskt träffat/sett/hört dem :D Can't forget that feeling!


Ansiktena blev het bortfrätta på bilden, det är kompaktkamerans fel. Men hade jag tagit med mig systemkameran
hade den knappast levt vid det här laget. Den hade blivit mosad.. -.-'

- F O T O B L O G G A R -

Tänkte att jag skulle dela med mig av några bloggar som jag följer. Jag följer en hel del på bloglovin, men jag har lyckats samla på mig så många att jag inte orkar läsa dem via bloglovin. Dessa är de som jag oftast klickar in på, och följer nästan dagligen. Funderar för övrigt på att flytta över alla, alternativt kopiera, mina prenumarationer till blogkeen eftersom de nästan verkar ha blivit bättre än bloglovin. Får se hur jag gör. Hur som hellst gör jag både bloglovin- och blogkeen-byten.. men nu skulle vi snacka om bloggar jag jag följer.

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna.

Alma, 15 år, från Stockholm. Fotar - precis som jag. Det är därför jag följer henne - för att hon är så duktig och på sätt och vis lik mig - jag inspireras av hennes vackra bilder och poetiska rubriker. Hon fotar oftast porträtt och landskap och sånt. Och lägger ibland upp teckningar.

Elin under sin pseudonym (stavn?) Nevnarien. Hennes blogg har jag läst hur länge som hellst. Till och med innan jag började blogga själv. Superduktig fotograf och det är på sätt och vis så jag vill bli. Hon lägger såklart upp massa fina bilder och kantar det ibland med långa, aningens poetiska eller filosofiska texter och är lite galen, som jag?

Ctina. Också 15 år från Stockholm. Fotar och tecknar och skriver om sitt liv. Jag gillar att läsa bloggar av folk i min egen ålder. dessuton är hon jätteduktig och inspirerar mig.

Sist men inte minst Isabella - Tinkerbella. Jag fastnade för hennes foton med det alltid så vackra ljuset. Hon vet verkligen hur hon ska fota för att fånga ljuset på bästa sätt vilket jag tycker är så inspirerande att se. 

Vid sidan av dessa har jag ca 500-1000 olästa inlägg på bloglovin :) ..däribland
många fotobloggar. Kanske gör ett till sånthär inlägg nångång.

Påminnelse:

Jag måste fota nått snart. Jag tror att brist på fotografering leder till depression i längden. Punkt. God natt.

En kväll i september. Åter i bilder.arkivbilder september -11

Så bra bilder kan man ta med en kompaktkamera.. Var på vackra och duktiga, ljuvsjungande Maggios konsert på grönan med kompisar. Vi gjorde det omöjliga och tog oss hela vägen fram till stängslet. Återblick i tema it's time to start party rocking.. ;)

Femtonår är hälften till tretti!


foton från april -11
It's time to party rocking .. !!

Genom halva Sverige i ett tåg.


En bild jag tog genom fönstret på tåget, på väg in till Göteborg. Mitt filosofiska hjärncentra facinerades över att jag hade förflyttats så fort genom halva Sverige, på typ 4 timmar (tror jag det var). Känslan av att inte ha rört ett finger (att ta sig till tågstationen och sitta på ett tåg tycker jag inte riktigt räknas) och vipps stå på kullerstenarna i Göteborg.. Ja - sånt kan facinera mig. Det var när vi skulle ned och tävla Riksmästerskapen i konstsim, en helg i Oktober.

Min, mitt, mina.


Söt så att man smälter! ♥

+ + +Börjar dagen med engelska idag
, så tänkte att det passade med en utav mina älskade filosofiska uttryck, på just engelska, vid sidan
av en bild jag fotade i söndags. Jag och min engelska alltså. Det började nån gång i somras då jag började skriva rubriker på engelska. Jag tyckte att det var mer filosofiskt, men alla som läste garvade nog över min dåliga grammatik och sånt. Fick ett par kommentarer om det och nu dubbelkollar jag alltid det jag skriver på engelska, hehe.. måste påpeka att detta inte är en garanti för att kommer skriva allt rätt frånåmed nu.. Men om man inte vågar försöka kan det ju aldrig bli rätt!

Soldis, en dag i augusti, året som inte längre är.


Småsuddig av rörelseoskärpa, men jag gillar den.
Det var soldis den dagen - världens underbaraste väder! Jag älskar soldis. Var längesedan, såklart, men bara jag tänker på det
 blir jag helt glad - minns hur glad jag var då. Tänk vilka små saker som kan glädja en! ÅÅh! Jag vill faktiskt ha sommar. Man blir så
mycket gladare då! Även fast jag är inte är helt onöjd med snön, som äntligen fallit, så hade det inte varit helt fel om det bara blev juni
nu. Men resan dit är spännande. Om vist folk bara kunde samarbeta lite, då hade det varit ännu mer spännande, hehe.. ;)

Gammal bild. Gammal glödlampa.


Nikon Coolpix S210, fotat 2010
Var på skansen med mina fastrar före jul förra vintern. Kommer ihåg att det var jäättekallt och jag förfrös typ tårna. Fast
när man kom in i de små stugorna så var det ju varmt. På ett ställe hittade jag en intressant glödlampa.

Fotograf-tips


Elena Kalis heter hon som fotat denna bild och många andra som du hittar om du klickar här. Jag skulle själv fota mycket
under vattnet tex när jag tränar, om jag bara hade en kamera som tålde vatten. Det liilla problemet lixom ;)
Blev väldigt peppad till att kämpa för att skaffa en undervattenskamera när jag såg DN-fotografen Jonas Lindkvist's foton på
simhopperskan Anna Lindberg i DN imorse (här). Han är jätteduktig och har fotat mycket konstsim.

black/white


Jag är med och tävlar i Anna Edvinsson's fototävling, tema: Svartvit. Detta är mitt tävlingsbidrag.

Jag valde den här bilden för att himlen och havet nästan var svartvita redan i verkligheten, så mörk var himlen. Därför tyckte jag att det verkligen passade temat då färglösheten är naturlig. Det framhäver även känslan av dramatiken i himlen och havet.

Vårt älskade Picnik stänger ned. Premium till alla!


Fick ett mail imorse om att den älskade bildredigeringstjänsten Picnik stänger ned. 19 April är den sista dagen man kan redigera bilder, göra kollage, skriva på bilder mm - helt gratis. Och för att man ska njuta som mest den sista tiden har de gjort alla premiumfunktioner tillgängliga för alla tills de stänger!
Så njut nu, fram tills 19 April! Klicka här för att komma dit.

Med flyt. På rad.


Fotat februari 2011.

År 2011 i bilder: Juli


Nedersta till vänster: så går det när man vill få en typ porträttbild "stop taking pictures of me, paparatzi" åsså garvar de :D

J-U-L-I. Jag fotade vid 4 tillfällen med systemkameran, jag har 4 mappar från juli på min hårddisk. Jag satt 6 timmar utanför Grand Hotel på den varma asfalten, rusade genom hela stan i skymningen, träffade Jedward utanför deras hotel Scandic Park och hängde med dem med ungefär 15-20 andra fans. Det är mer uppmärksamhet än de flesta fans får ;) Jag har såklart bilder med dem och autografer också.

Två underbara veckor spenderade jag med ungefär 60 andra ungdomar på konfaläger, vid havet. Det är typ det bästa jag gjort i mitt liv. Jag tror att alla som har konfirmerats förstår vad jag menar. Jag hade med min lilla digitalkamera men fotade knappt någonting - bara njöt :)
Annars fotade jag lite rosor och lite när vi åkte tufftuff-ångbåt. Fotade en favorit - järnvägsbilden - och skrev med grammatikfel på engelska. Rättad version "Our ways are crossing, I will follow you."

H2O + NaCl = Sommar


Juli 2011.
Jag älskar att vara vid, på och i havet på sommaren. Jag tycker så synd om dem som bor i ett land utan kust, eller mitt i ett land. Jag älskar var jag bor - jag ska aldrig flytta från havet! ♥

Mosaik av bilderNågonslags favoriter, random plockade ur arkivet. Enjoy. (Alla bilder är klick-bara, för större storlek.)
Skriv gärna vilken din favorit är. Klicka här!

Det ser nästan analogt ut..


USM kval 2011.
Konstsim. Den övre bilden är en favorit.

Barfota fötter på solvarma klippor. Doften av havet. Ljudet av vågorna.


Sandhamn, juli 2011.

Jag har aldrig trott på horoskop . . .

Tumblr_lxv5nom5nr1qfji2jo1_500_large
Bildkälla (här).
Är lite i deppmode. Upptäckte en sak som jag absolut inte ville handskas med just nu. Önskade att jag kunde
leva i någon slags önsketillstånd ett tag till. Vem sa att livet var lätt? Men vem sa att man skulle deppa över motsatsen - de få
ljusa glimtarna är allderles för vackra för det!


Jag ska skaffa en drömfångare, bara för att de är vackra.

...Konfa-minnen. Älskar den här låten. Men den är bättre i alla-sjunger-med-version en ljummen sommarkväll i Juli :)

favorite again


arkivbild från i somras
Det här är en sån bild som kan göra att jag kan höra det lätta praslet vajande gräs i vinden. Den här bilden och den i
headern är såna bilder. Det är lättast med sommarminnen - de kopplas lättast med bilder. Jag älskar den känslan! Fotografiers
makt över tanken, om man kan uttrycka det så.

En sak som dock är säker är att jag måste gå nu. Sova står nästa på listan. God natt!

Alla har vi varit små. Alla har vi lekt.


Bilder tagna i Juli 2011.
Jag har inte fotat på 9 dagar. Det känns långt. Men jag har också gått i skolan i 8 dagar sedan jullovet. Kommit in i rutiner igen. Ute är det slaskigt, men snön ligger i alla fall kvar, något så när. Inget kul att fota där. Fast man ska aldrig säga aldrig! Känns som att detta inlägget blev lite depp.. hmm. Snart ska jag bege mig iväg på landträning. Känns som dejavú att säga : Nu ska jag ned i split. Men det är en process som tar sin lilla tid - att komma ned i split alltså. Men jag är rusktigt nära nu. Ett par centimeter bara. Men sen får jag inte vila.. för då är det översplit som gäller XD Mer om det nån annan gång. Nu ska jag dra!

Då va de en ny vecka igen.


Arkivbilder. Är i skolan.

Frostigt


En bild från min senaste mycket fingerfrusna fotoprommenad.

Testar uppdateringen av blogg.se's app

Nu kan man välja position på bilderna och hur stora de ska va ;) Bilderna är på de små lamporna i julbelysningen i vår fina gran <3

 

 

 

Ny design


Denna gång både ny header och ny bakgrund.
Kände att jag ville ha något nytt. Hittade den fina trä-bakgrunden häromdagen, som jag sedan fick till denna fina nyans. Så tyckte jag att sand (min tidigare header) och trä som texturer var lite tårta på tårta och jag har även spånat på lite olika nya headrar. Bland annat en med massa cirklar med olika bilder, men som vanligt hittade jag en vacker bild som jag ville ha, som blev bättre. Bilden tog jag på landet i somras - och den fyller mig med underbara sommarminnen ♥
Dessutom använde jag en ny font som jag hittade tidigare idag på dafont.com. Det är den som är i vitt (bloggnamnet), den heter A Song For Jennifer. Den andra fonten är också från dafont.com - min sedan tidigare favoriserade Windsong, som jag integrerat lite här och var på bloggen redan (menyn och vid kommentaterna) :)

Lördag 14 januari 2012

Fråga.


Svar: Jupp!

This is the Swedish winter.


Jag hade 3 bilder i en serie, sådär lagom ointressanta för sig själva.. vad skulle jag göra? En animation! :D

Vi kommer alltid ha Paris. Den här staden äger vi. Den är till för oss och inga andra.

Nån dag ska jag också fota Eiffeltornet. Men inte än, så dessa bilder är från WeHeartIt.

På tal om konstsim.

4560039049_46cbefb39a_large
Bildkälla:
we ♥ it

Flyg för vinden


Tänk om allt vore så lätt! ;)
Har haft lite smått oflyt idag. Eller ja.. det började igår. På idrotten lyckades jag bli tacklad så att jag fick jätteont i vänster överarm. Tror att det är triceps.. ? Hur som hellst så kunde jag inte simma ordentligt med den ïgår, så idag stannade jag hemma och väntar ut smärtan, haha. Trist. Idag har jag i alla fall inga läxor att göra. Ska plugga lite ändå.

 

En fråga bara. Ser min blgdesign konstig ut för er? Jag har kodat den när jag har Internet Explorer 7. Har någon som har en
senare version eller andra webbläsare sett några konstigheter? Kommentera isåfall! ;)

Skola, läxor, träning..


arkivbild - favorit i repris
Nu är vardagen igång igen. Har suttit med läxor och sånt. Ska iväg på träning snart, så ska käka middag nu.

Sommar, sommar, sommar..


.. kan man få nog av den rubriken? ;)
Kollade igenom lite bilder från midsommar.. mmmm! Lite random bilder sådär.. men det är
sommar minnen. Så mycket bjuder jag på mina känslor idag.. ^.^

Blue White Red


Naglarna som jag och Amy målade i Juni 2011.
Jag har fått massa positiv respons på bilden på naglarna
jag hade med i bild-resumén av juni 2011 (här). Det gör mig jätteglad!! :D Många undrar hur vi gjorde dem. Tyvärr kan jag inte inom den närmaste framtiden göra om dem på grund av att jag simmar och tränar så mycket. Även fast det var ganska lätt att göra dem så tycker jag nog ändå inte att det är värt att göra dem bara för att det ska försvinna i poolen, när jag tränar, efter några dagar. Då jag målade höll lacken mer eller mindre, rätt bra i säkert 2 veckor, så länge som de fortfarande var fina att titta på ^^, Även fast jag inte kan måla om dem ska jag rita hur jag gjorde, på någon tråkig lektion framöver (hehe), så ska ni nyfikna få se hur vi gjorde.

Nu ska jag snart iväg och ha landträning. Ikväll ska jag bannemej ned i split! :D

"Join the dark side - we've got cookies"


Dramatisk himmel på Sandhamn, när jag var där i somras. För er som vill veta kan jag säga att detta följdes av århundradets spöregn.. ;)

+++


Känns som minst halva foto-bloggarsverige sitter och skriver på sina bloggar.. att de önskar att de inte hade önskat att snön skulle försvinna förra året. Nu känner jag att det är läge att joina denna halva del (om inte mer) av sverige som önskar att snön över en natt kunde dala ned med stooora vita flingor och lägga sig som ett halvmeter-tjockt täcke av snö på marken. Jag vill ha riktig mys-snöig-vinter nuuu! Speciellt nu när jag hittade dessa bilder.. som jag i alla fall tror att jag inte publicerat tidigare ;)

Mina läsare

Kikade tillbaka i arkivet och såg att jag för ungefär ett år sedan hade en liten ankät om vilka som läste min blogg. På ett år har jag fått många nya läsare, som jag är jätteglad för! :D Så nu tänkte jag kolla vilka som läser min blogg nu, ni får väldigt gärna svara på dessa frågor.

Man är helt anonym när man svarar.

Tack!

År 2011 i bilder: Juni


Tänk att juni bara ha 30 dagar.. och jag fotade så mycket bilder som jag hade velat bomba det här inläget
med, men jag tyckte att det räckte med 11 bilder ;)
JUNI. De sista dagarna i skolan avklarades. Jag och Amy målade Englands flaggor på våra naglar, lagom till Sveriges nationaldag.. hehe. Vi åkte på en del bilutflykter med familjen för att hälsa på våra vänner - kameran var med varje gång. Jag tog mitt första dopp i en sjö för året och stalkade en geting i ett blommande träd (sista bilden). Jag tog den underbara bilden i skogen - när jag flydde myggen och jag älskar känslan i den bilden - flyga fram genom sommarskog, sommarkväll. Nätterna var ljumma och jag utrustade mig med en ficklampa och ritade med ljuset på balkongen. En solgassande dag begav jag mig och fotade galopptävling - en sommarklassiker. Tja, obligatoriskt för sommaren är väll sommarregn så min officiella regnbild togs.

Det var en fin månad. Dessutom satte ju Jedward sina första steg i Sverige den 24:e - jag var hyper! :D

År 2011 i bilder: Maj


M-a-j. Att jag praoade på Svt var månadens typ största händelse. Jag var så otroligt stolt över att ha fixat platsen själv, och det kändes verkligen speciellt! Jag fick följa med en fotograf där, i hans dagliga arbete. Det var speciellt lärorikt i alla fall för att se vad det är som väntar mig om jag nu vill bli fotograf (den frågan cirkulerar dagligen i mitt huvud..). Jag fick bland annat följa med på 2 fotograferingar med Måns Zelmerlöw. En sak jag var lite sur över var att fotografen hade fotat Eric Saade en vecka innan jag kom.. å helt ärligt så öh.. typ.. hade det varit mer spännande att träffa Eric, öh.. också ;) Jo, men det var jättekul där, även fast jag inte fotade så mycket själv. Kände mig antagligen lite smått oproffsig brevid en fullfjädrad fotograf med monsterblixtar och proffskamera å allt såntdär. Som sagt.. månadens wow-moment att paroa där :)
Annars var det en väldigt vårig månad. Körsbärsblommorna blommade och många andra blommor också (ni vet jag och macrofotografering va? ;) Jag fick en rosa Ukulele från konfan och fotade produktbilder på mitt golv, som jag minns att jag var ganska så nöjd över då.

Tidigare månader hittar ni här: januari, februari, mars & april.

Frostbite del 2...
Fortsättningen som skulle följa, följer här. Black and white. #000000 och #ffffff.

2012-01-04


Nu när jag jag köpte mitt senaste tillskott till kameran, stativet, tänkte jag att det kan vara bra med en uppdaterad
sammanställning
av min kamerautrustning. Jag har haft min kamera sedan 27 december 2010.

Jag har även en kameraväska (som jag inte hittade någon bild på) där jag får plats med kameran och båda
objektiven + ev extra minneskort eller annat.

New moon


Sony a290 + Tamron 70-300mm
Tog en kort liten fotoprommenad igår. Lät kameran bestämma och körde på automatiska inställningar. Ibland kan det var skönt, nästan lite spännande att se vad den kan hitta på. Som förr i tiden innan jag hade lärt mig fota manuellt.

...

Frostbite del 1


Sista dagen av 2011 låg landskapet så vackert klätt i vitt, men inte av snö, av frost. Äntligen kunde jag ta med kameran ut och fota det vita landskapet. Macro-fotografering har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag är speciellt nöjd med de två sista ;)

"I scream into the night for you.." - Tokio hotel


En bild jag tog i september, en fredagkväll, lagom varm fortfarande.
Längesedan jag nördade Tokio Hotel. Nästan lite sorgligt! Skulle hitta citatet och kom på hur himla bra texter de har i sina låtar. Sorgligt att de inte kommit ut med något album på typ 3? år.. Längesedan var jag på deras konsert, kommer ihåg det - 4:e mars 2009, allderles för länge sedan!

År 2011 i bilder: April


April var en riktigt bra fotomånad! Det var riktigt svårt att sammanfatta den på 800 x 2000 pixlar, i bilder, men här har jag de viktigaste. I princip mest blommor - natur. Jag var på landet, i skärgården, och firade påsk och det var nästan sommar, jag badade i det 13-gradiga vattnet och gick i shorts. Jag fotade en hel massa och mina kära fastrar lärde mig att fota manuellt, tack (nu fotar jag bara manuellt)! Jag var med Amy i gamla stan och fotade en hel massa arkitektur, gilla! Till slut sprängdes månadens sista dag i ett hav av fyrverkerier på valborg, som jag avnjöt med mina vänner (alkoholfri cider, såklart! :).

Här hittar ni resuméerna av: Januari, Februari och Mars.

År 2011 i bilder: Mars


Mars var en bra fotomånad. Jag hade en liten photoshoot med Amy och några hästar, det var rätt spontant att hon var med på bilderna, planerade inte sånt så mycket. Med bilden överst var jag med i en fototävling om Photoshop, imponerande nog kom jag till final, men inte längre.. Sen smälte snön. Våren kom och jag fotade blommor, bilden på snödropparna är jag fortfarande nöjd med. Fotade origami på etnografiska museet. Stod även 30 minuter på en bro och förfrös fingrarna när jag försökte fota ljusspår. Det var lite för ljust för att jag skulle kunna ha långa slutartider och jag hade inget stativ, dessutom skulle jag ha väntat på "rusningstiden" ;)

Återkommer med resten av året :D

2,5 timme in i det nya året


Det är så kul att fota fyrverkerier i stan och folk spränger bokstavligt talar sina pengar över himlen. Tur att det är gratis att fota i alla fall :D

Äntligen hemma! Efter mycket om och men, strul med SL och stök i tunnelbanan, vilket resulterade i nattbuss och lite
extra sightseeing runt med kollektivtrafiken är vi nu hemma. Ska sova nu - vill inte tapa bort hela dagen imorgon
med att sova ;)  God natt och Gott nytt år!

RSS 2.0