1995 olästa inlägg på bloglovin'

.. och fullt ös på surroundanläggningen.

Kvällens bästa låtar: DISTortion med Jedward (redan slutspelad på Spotify) och Save The World med Swedish House Mafia

Our ways are crossing


There is many ways to follow, but our ways are crossing, I will follow you.

Det där var något av det bästa jag gjort i mitt liv hittils.. Nu är jag hemma från konfalägret. Som alla ledarna sa de sista dagarna när lägret höll på att ta slut - "Se det inte som ett slut utan en början". Jag kommit på massor som jag vill göra i framtiden - sett vad jag är bra på - vad jag kan göra i mitt liv ;)

Systemkameran följde tyvärr inte med på lägret, så jag fotade med min lilla Nikon och massa med mobilkameran (som faktiskt tar bra bilder..) - mest för att jag inte hade lill-kameran med överallt. Jag kommer lägga ut en del bilder, men inte just nu. Bilden ovan är tagen tidigare.

Sommar - Konfirmation - Carpe Diem


Jag har kommit in i ett sommar-lugn. Kommit till ro med tillvaron och sommarlovet. Och nu ska jag iväg på konfiramationsläger. Där ska jag bara leva i nuet och njuta av sommaren och allt som vi kommer göra. Det betyder att jag inte kommer blogga under tiden. Jag kommer hem igen i slutet av juli och kommer börja blogga igen då, förhoppningsvis med massor med bilder att visa er!

Så nu önskar jag er 2 fina sommarveckor innan jag är tillbaka igen. Njut av sommaren och av ert sommarlov (och ni som jobbar - njut av sommaren ändå ;)!

Lägg till mig på Bloglovin' så missar ni inte när jag börjar blogga igen.
bloglovin

Ni kanske undrar vad jag har gjort de senaste dagarna?

JAG HAR TRÄFFAT JEDWARD!!!!!!!! I torsdags planerade jag.. och i fredags träffade jag dem! <3 Igår var jag i chock och idag har jag bara njutit. =:)

Just as the Finnish flag / Precis som den Finska flaggan


Our friend has a lot of flowers in her garden. Volym I

My own French manicure - UPPDATERAD -Lacken jag använde: Depend nr 136 (bas/naturellfärgad), Viva la Diva nr 35 (tipparna) & nr 40 (genomskinlig/top coat)

Jag målade dem i onsdags, helt själv. Var så sugen på fransk manikyr, för mina tippar är äntligen tillräckligt långa - och så tränar jag inte hela tiden - så det förstörs inte (=allt jobb blir inte i onödan). Men jag hade inte tid att fota allt i onsdags, så här är den uppdaterade versionen av det här inlägget. Hade bara den övre bilden först och så undrade någon vilka nagellack jag använde (det står vilka under bilden ;)

Summer-times

Tumblr_lnymlmjrkl1qkckbpo1_500_large
från We♥It

Minns ni På andra sidan häcken?


Ett eget litet klipp, inte från filmen.

- Jag gör! Eller, jag.. jag minns ju inte handlingen.. men den galna ekorren minns jag! Jag kunde nog aldrig tro att det var den jag skulle jämföra min hyperhet med senare. Eller ja, som jag skrev i ett nattligt (flumm-) sms häromnatten "Hyperklubben består av mig Anna den första av .. Planet Jedward, ekorren och hedermedlemmarna Grimes."

Fråga: Vilket bild-program?


Svar: Jag alltid Paint Shop Pro 6 när jag jag gör mina headers eller redigerar bilder. Jag har använt programmet sedan 2007 och är helt och hållet självlärd. Programmet är väldigt gammalt (kollade upp hur gammalt det är och fick faktiskt en chock (!) för det är från 1999 och man kan inte få tag på det längre), men jag tycker om det och brukar sällan sakna några funktioner. Dock kanske att det finns så många fler tutorials på nätet för Photoshop än för Paint Shop.
Sähär ser det ut när jag jobbar i det:

I alla fall så har jag gjort min header i det här programmet. Det är ju inte värsta satsar-headern heller, men som sagt - programmet klarar att göra väldgt mycket! Jag tror att vilket program som helst skulle klara att göra headern, men om ni ska ha nått gratis skulle jag tipsa om Gimp, dock har jag aldrig testat (men hört massa bra om), men det är bara att googla!

Hoppas nu att du, Julia, har fått svar på din fråga! :D
Och om ni har några frågor är det bara att kommentera - jag svarar på alla frågor jag kan!


Vore kul att höra om nån annan kör med Paint Shop (även i yngre versioner). Kommentera!

Drowning in a big blue flower ocean


FLOWER POWER! ..and PEACE.. will we ever get WORLD PEACE?

New.. again..

FÖRE:
EFTER:

Jag blev så förtjust i rosorna så jag bestämde mig för att ändra bilderna i headern. Bytte även den högra bilden nu - hittade en likande den jag hade förut. Tyckes?

Me, a rose, and my orange nails..


.. får sätta punkt för den här dagen, som har varit chill. Jag vaknade dessutom jättesent och sov längre än jag gjort på länge - nästan 11 timmar, jag som får panik om jag sover för länge på morgonen (ja, jag vet att jag är skum.. höhö). Var ute och fotade lite, men det var lite kallt för mig som envisades med att ha shorts (är det sommar så är det!).

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Känner att jag vänt lite lätt på dygnet de senaste dagarna. God natt! ♥

Var det galopp? Eller kanske trav?


Ta språnget!


Tro på dig själv! Våga göra det du vill! Gör sånt du tycker är kul! Våga tycka annorlunda!
.. och alla andra såna bra "tips" ..

Fight for your right to party - Jedward =xD

Icke-pro-frysbilder by Anna

Alla bilderna är frysbilder, som jag gjort, från material på SvtPlay. Bild-cred till Svt.

Jag lät Prt Sc-knappen tjänstgöra som min kamera och förflyttade mig, virituellt via SvtPlay, till SM-veckan i Malmö, som pågår just nu. Jag hade lite tråkigt och upptäckte nått som kallas Hindersimning eller nått liknande. Där gäller det att simma från start till mål och ta sig över eller under de hinder som finns i banan, så snabbt som möjligt.

Sun orange


Köpte ett helt galet nagellack på rean häromdagen. Knallorange med metallic-effekt. Det är en helt underbar färg. Isadora Perfect nail polish nr 119. Dock är det enda minuset att det tar 3 lager för att det ska täcka ordentligt. Det kostade 29 kr (tror det var ungefär halva priset) på Åhlens - ett klipp! :)

Galopp-pållar


Känner att det är en liten häst-bilds-invasion på min blogg just nu. Jag har en vana att alltid ta såååå många bilder när jag är på galopptävlingar (den här gången lyckades jag ju fylla hela minneskortet), så då får ni se sååå många bilder på hästarna sen också ^.^
RSS 2.0