Bildbomb: Lördags


Dagar som i lördags bevisar att sommarn inte alls är slut bara för att skolan börjar! Det var ungefär 25-27 grader och det här härliga soldiset som jag älskar så mycket! Det finns folk, som jag inte förstår mig på, som säger att sommaren är slut sista veckan innan skolan börjar.. pff! Jag anser att det är sommar tills det är fullt med gula löv på marken, då man kan börja diskutera om det kanske är höst (men jag har alltid den kommande Britt-sommaren i minnet).. men då säger väll folk att det är vinter.. o_O Jag brukar berätta för sånt folk att jag trollade (yes - I did, för SMHI hade ikke förtspått det) fram en solskensdag med 28 grader i slutet av september, mitt från ingenstans, bara för att jag sa dagen innan "imorgon är det sommar"!! :)

Jag är redan rätt duktigt sysselsatt i skolan.. fast än det bara har gått en vecka, knappt. Det händer så mycket och man börjar komma igång i skola/träning/läxor-å-sånt-rytmen. Även fast jag känner att jag troligen kommer vara mer sysselsatt än någonsin i år så känns det nästan bra. Jag hade ju ett sånt bra sommarlov, så jag kan fortsätta på den feelingen! ;)

Arkitektur


Jag gillar att fota arkitektur! Att bara gå runt en byggnad och se i vilken vinkel den ser mest spännande ut eller stå mitt i en gata och se alla hus runtomkring. Att bara gå runt i gamla stan och se allt genom kameralinsen. Klick, klick, klick. Det är spännade hur alla husen har små eller stora detaljer - att varje hus är ritad av en människa som har haft en tanke bakom varenda linje. Åsså kommer jag där med min kamera - kick, klick, klick :)

Som ni kanske ser (på datumet alltså) är det gamla bilder - de är fotade i juli, dagen innan jag träffade JEDWARD!♥ ÅÅH, vad jag saknar alla ljusa nätter!!

Today has been a sunny day, but I give you old pictures.. :)

Abstinens på slutspelande låtar..

Vilken tur att man har mammor, som inte spelar slut på samma låtar på spotify som man själv ;) Enligt mina principer borde jag egentligen bojkotta spotify, men efter som jag bara måååste lyssna på massa bra musik på min azuuumiga surroundanläggning så är spotify ändå det lättaste sättet att få den musiken.. Gratis är gott - även fast det inte är tillräckligt mycket.. det duger.

"So remember people, allways get the free stuff!" - Jedward

Storskär - Bildbomb


Myspysigaste ångbåtsturen (i söndags) förgyllde sista sommarlovsdagen.

Jag avslutade mitt sommarlov med att åka hem från landet med mysiga ångbåten Storskär. Självklart inklusive räkmacka - tradition! Bara detta (åkturen alltså.. men med räkmacka..) gör mitt sommarlov ännu bättre och att gå tillbaka till skolan känndes inte lika tungt. Även fast jag absolut inte hade haft nått emot att ha ett till sommarlov nu på direkten ;)

Nu är i alla fall skolan någorlunda pågång igen - idag har vi nån slags mentorsdag/allmän chilldag då vi ska gå tipsprommenad.. Imorgon börjar lektionerna enligt schema.. är jag konstig om jag längtar.. liite iaf ;)

Ny header!


Kände för en ny header och tänkte att det är nog bäst att jag knåpar ihop en sån nu innan jag har skolarbete och simning upp över öronen.. ;) Kör på Åsas teknik "njut av datorn medan du kan".. ♥ 
Idag var iallafall första dagen i skolan.. rätt chill men också rätt tråkigt, för det var bara en massa info å sånt. Imorgon ska vi gå tipsprommenad, på onsdag börjar riktiga skolan, och jag vet inte om jag längtar eller inte.. hehe.

Memories


Jag tycker att det blir lite mer poetiskt när man skriver på engelska.. även fast jag tydligen skriver fel titt och tätt :D

Sten för sten / Lägesrapport / Bästa sommarlovet är slut


Nu är jag hemma från landet igen. Som jag skrev på facebook "Sista dagen på sommarlovet 2011 lider mot sitt slut. Århundradets bästa sommarlov! ♥". Imorgon börjar skolan, kl 9.00 börjar min första dag i nian - sista året i grundskolan (!!). Så nu ska jag kommar in i rätt rutiner och gå och lägga mig. God natt!

it's me again

The last days..


Nu ska jag åka ut till landet igen. Sista dagarna innan skolan börjar igen, på måndag, ska jag vara där. Jag har fixat några tidsinställda inlägg under tiden jag är borta. Jag känner några som redan har börjat skolan, men alla ni som har några dagar sommarlov kvar - njut av dem! :) Glad sommar! hihi..

Vad har då taggtråden med landet och sommaren att göra? Jo, jag har helt enkelt fotat dem på landet, i skogen där finns massa gammal taggtråd som man använde innan elstängslet.. That's it!

Kronjuvelerna

Kronjuvelerna (2011) :
Han i mitten alltså! Fett söt! :D

Jag och mamma var och såg filmen Kronjelerna förrgår.
Riktigt bra film, som har allt.. Den är rolig, den är sorglig, den är tragisk, det finns mord, det finns
kärlek, det är supersnygga och duktiga skådisar åsså har den ett bra slut! :)

En sak som var lite svår att ställa om till var när den unge (och väldigt söte, hihi) Pettersson-Johnson (i mitten, på bilden ovan) växer upp och blir Björn Gustafsson (!). För mig har han alltid varit en galen komiker i Parlamentet, och det var den bilden jag hade av honom när han plötsigt blev seriös.. ;) Det var också en bra grej hur de kunde få skådisarna att "växa upp", för det är ju 2-3 skådisar per karraktär - alla jätteduktiga!
Jag tycker om att den är i en annan tid, asså miljöera och kläderna, jag gillar såna filmer!

Ja, kort och gott tycker jag att det var en mycket bra film! Klart värd att se!

Kronjuvelerna (2011) : Natalie Minnevik, Bill Skarsgård
Bill Skarsgård, lika snygg som alltid xD

Björn Gustafsson - kul att se honom vara seriös! :) || Bildkälla

I've been at the sea. I saw water and water and water as long as I could se.


@ Sandhamn

- Det var här jag skulle skriva ett fint citat -

6 days left..


ÅÅh! Min sommar har varit den bästa! Konfalägret asSo (!) - bäst! Sen har jag gjort så mycket annat: Träffat Jedward, bara chillat på stranden, varit på Sandhamn, varit på landet (härligast!), varit med kompisar, grillat käkat chips med alla härliga komfamänniskor!! Jag kan räkna upp massa.. och sommaren är inte slut än - 6 långa dagar kvar på sommarlovet, även fast vädret kanske inte tänkte samarbeta med oss.. OwO'

Nu ska jag bara njuta!

♣ Fyra gröna blad ♣

var god vänta 12 minuter och 37 sekunder...

Jag kom hem från några härliga dagar på Sandhamn med 777 bilder i kameran. Just nu ska jag vänta 'se rubrik' innan de är inne i datorn..
Har ni haft det bra i sommarsolen? ;)

I'm home


Nu är jag hemma från en underbar vecka på landet, med massa bad och solsken hela veckan (förutom igår då regnet vräkte ned..). En härlig vecka - bara allmänt jättebra! Jag har sprungit 5 km 3 ggr (!) - improvement för mig som sprang den sträckan första gången för ett år sedan och aldrig sedan dess. Jag har nästan kommit ned i split också :) Och jag är brunare än någonsin, hehe..

Sen finns det 550 nya bilder på datorn också
som i framtiden kommer upp på bloggen. Men sommar är sommar och jag ska inte nörda sönder framför datorn, så det kommer när det kommer.
Nej, jag ska inte ta bloggpaus eller vara mer oaktiv än jag varit hittlis..!

Sommar, sommar, sommar..!

Favorit-rubrik i repris..

Sony DSLR A-290 + Sony 18-55mm

RSS 2.0