Det går bra nu ...

De här + nässpray är mina käraste droger just nu.
 
Min morgon var hemsk. Vaknade minst en gång i timmen hela natten av att jag hade feber, inte kunde andas, hade ont i huvudet osv. Vid 8 gav jag upp och bestämde mig för att vara vaken. Låg och flämtade varje gång jag svalde för det gjorde så himla ont. Hade också jättemycket slem halsen som rosslade när jag andades - det kändes som att jag inte skulle få någon luft - och dö! Panikångest!
 
Mamma ordnade en husläkarjour-tid väldigt fort på morgonen och vi gick dit. Jag har troligen halsfluss eller körtelfeber. Det senare hoppas jag verkligen inte på!! Och det är det som det verkar minst troligt att jag har verkar det som. Men det enda jag vet säkert är att den som lever får se.
 
Har kollat på 3 filmer idag. Väldigt trevligt tidsfördriv när man inte orkar läsa. Trist att jag inte kan vara ute i det fina vädret bara :( Och att bli sjuk på sommaren är ju inte precis en höjdare.
Kommentarer
jessica

Du vet att man inte kan medicinera mot mononucleos? jag har pluggat immunologi och massa om körtelfeber, och det orsakas av Epstein Barr - virus och det ligger och vilar i kroppen resten av livet men man får inget recidiv, dvs man blir immun och inte sjuk ingen! Man smittar även i typ 3 månader om det vill sig illa och inte tar det riktigt lugnt
krya på dig massa nu anna <3<3

Svar: Haha nu vart det många termer och namn jag inte kunde ^^ Men jag har typ nästan uteslutit att det är körtelfeber eftersom ingen jag känner har haft det (på ett väldigt långt tag/aldrig) och jag vill nog tycka att penicillinet redan har börjat verka iaf liiiite.. började käka det igår ;) Men taaaack - jag gör mitt bästa!! <3
Anna

2013-06-08 @ 22:29:11
ELINA

Uschdå. Vet hur det är, hade ju också halsfluss nyligen och fick käka penicillin. Verkligen INTE roligt! Du får krya!!!

Svar: Åh fy!! Det här är typ det värsta jag varit med om!! Bara att inte kunna äta och dricka typ alls :( Tack, jag försöker! När hade du det btw? :3
Anna

2013-06-09 @ 13:16:42
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
ELINA

sv: Ja jag vet! Det är HEMSKT! Dock slapp jag ha det allra värsta så värst länge! Fick det sista dagen i Turkiet, sen blev det värre hemma :( Men det var värst på planet, då gjorde det cepeont och jdsfhsdjgk D:

Svar: Gud - det är hemskt att bli sjuk utomlands!! :( Å det här är inget att leka med har jag märkt.. :/ Men hur längesedan var det ungefär*? Hur fort blev du frisk? ;)
Anna

2013-06-10 @ 15:21:06
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
Alisha

Usch, du får ta och krya på dig! :C

Svar: Tack så mycket!! ;D Jag gör mitt bästa :3
Anna

2013-06-11 @ 01:20:04
Blogg/hemsida: http://alishasfoto.blogg.se
ELINA

sv: Ja, men jag led inte så mycket, det hann mest bara börja sista dagen ;) Så hann ju inte bli så riktigt sjuk försen på flygresan hem :)
Nää, vet :/
Åkte ju i april nångång, så kom hem i början av maj. Sen blev det lite bättre efter kanske en eller två veckor. Hade mest bara ont i halsen vad jag minns. Sen upptäckte jag vita "fläckar" som satt på halsmandlarna fick typ cancer-panik och åkte direkt till läkaren och fick penicillin :) Sen blev det bra efter drygt 10 dar! Men jag tror jag åkte på en ganska mild version. Hade ju bara sjukt ont på flygresan hem som sagt, den var det i alla fall uthärdligt.

Svar: Gud vad jobbigt det låter! Så du hade det i typ 3,5 veckor?? :O Jag mår redan mycket bättre nu - efter typ 4-5 dagar! Så nu hoppas jag på att det inte vänder eller får för sig någonting annat än att jag ska bli frisk! ;D Var du på galoppen igår? ^^
Anna

2013-06-11 @ 22:22:29
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
ELINA

Ja, men kan ej minnas att det var SÅ jobbigt. Vi träffades ju tillochmed säkert en eller två gånger under tiden jag hade halsfluss, och du märkte ju uppenbarligen inte av det så väl ;) Men ja, som sagt var det ganska milt. Det är ju en infektion, så kände mer att jag var trött och hängig än vad jag hade ONT liksom.
Ja typ! Tror det.
Vad bra!! :D

Yes :) Kom precis hem från jobbet nu så ska kolla igenom dem och börja fixa på dem!

Svar: Skönt för dig! ^^ Jag har ju varit däckad och haft ONT i 4-5 dagar nu.. men känner mig mycket bättre nu! :D Vad roligt jag taggar!!^^
Anna

2013-06-12 @ 15:24:01
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
ELINA

sv: Ja :)
Oj, usch :( Men det blir nog helt bra snart!
Hahah, är dock inte så jättenöjd med bilderna, var helt tom på fantasi, och det blev mest samesame liksom. Men vi får se :D Taggar dock till Grand National!!!!

Svar: Jag hörde det iaf haha - höll på å snackade i högtalarna när jag däckade vid 23.. LADDA UPP PÅ BLOGGEN!!! :P Du har inte gjort det på aaaaslänge xD Hoppas för allt i världen att jag är frisk tills söndag! Men febern har sjunkit säkert nedåt hela dagen nu :D *gladastivärlden*
Anna

2013-06-12 @ 16:28:33
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
ELINA

sv: Hahahahah!
Jag ska, när jag orkar, hahah. Alla hamnar ju på facebook nu ju!! JA :(
BRA!! :D

Svar: Bra! För din blogg är fett tråkig nu haha :P Fb är inte lika kul att kolla xP
Anna

2013-06-12 @ 16:57:06
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
ELINA

Hahah jag vet! Men jag orkar verkligen inte uppdatera.
Hahah nej, vet. Men det är där du får kolla om du vill se bilder xD

2013-06-12 @ 17:51:35
Blogg/hemsida: http://thoughtsinreverse.blogg.se/
Kommentera här:

#Teamfollowback!
Om du prenumererar på bloggen vill jag gärna tacka dig genom att prenumerera tillbaka!
Glöm inte att kommentera när du lagt till bloggen på bloglovin' eller blogkeen.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Da Ich - Fotoblogg
Trackback
RSS 2.0