spontant

 
Igår kväll fotade jag spontant ett par killar på stranden som övade (typ) akrobatik. Jag såg att de gjorde massa coola volter och sånt och gick fram och frågade om jag fick fota dem. De tycker de absolut at det var, vilket var jättekul! Så stylade de lite extra bara för att jag skulle få häftiga bilder xD Vilket man skulle kunna diskutera om jag fick ... men den första tycker jag är rätt cool faktiskt. Eftersom jag fotade med blixt kunde jag lixom bara få en bild per hopp/volt de gjorde.
 
Jag tyckte i alla fall att det var jätteroligt att de var så positiva till att jag fotade och så var jag lite extra stolt över mig själv för att jag faktiskt vågade fråga och att jag lyckades kommunicera med folk i (typ) min ålder (de var lite äldre än mig skulle jag tro) - min ryska är egentligen inte tillräckligt bra för att jag ska våga vara så social och snacka med folk haha!
 
Hoppas ni har det bra i Sverige! Jag har ju internet här men jag vill inte sitta så mkt med datorn - jag är ju faktiskt här på semester! ;) På torsdag kväll kommer jag hem.
Kommentarer
Kommentera här:

#Teamfollowback!
Om du prenumererar på bloggen vill jag gärna tacka dig genom att prenumerera tillbaka!
Glöm inte att kommentera när du lagt till bloggen på bloglovin' eller blogkeen.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Da Ich - Fotoblogg
Trackback
RSS 2.0