Watch out for zombies!

Bildkälla: kulturbloggen.com (...)
 
Kom precis hem från en trevlig biokväll med ett gäng vänner. Faktiskt rätt spontan grej en kompis kom på igår. Först skulle vi kolla på The Great Gatsby (som jag redan sett - men den var så bra!! har ni inte sett den, ta chansen att se den på bio!) men då det visade sig att den typ bara gick på 2 biografer inne i stan valde vi World War Z istället. Den har ju kallats sommarens film typ, så den kunde ju inte va helt värdelös även om jag är lite trött på zombies och apokalypser av olika slag.
 
Jag var i alla fall tvungen att googla runt lite för att se vad folk faktiskt sa om den. När jag läste att filmskaparna lagt ned över en MILJARD pengar av okänd valör (troligen kronor då, eftersom en miljard dollar är enormt mycket pengar) på att göra filmen blev jag faktiskt väldigt nyfiken och mer övertygad att ta reda på vad de lyckats åstadkomma för så enormt mycket pengar - för 115 minuter på en bioduk.
 
Det de åstadkommit för dessa enorma mängder pengar var faktiskt en riktigt bra film. En ganska så väldigt välarbetad story som stegrades under hela filmen. Den är fullproppad med saker som händer HELATIDEN! Fantastiskt hur de lyckats att inte få det att bli för mycket ändå! Samtidigt som faktumet att det är en zombieapokalyps-film står fast är storyn faktiskt vettig! Jag är imponerad!
 
Jag rekommenderar er att gå och se den! I alla fall om ni gillar lite (läs: rätt så väldigt mycket) action. Och ta med någon att krama sönder handen på - lär behövas ^^ Det finns ett antal jump-scares.. men nu ska jag sluta spoila!
 
HÄR kan ni läsa en lite mer professionell recension.. jag håller dock mest
med det reccensenten gillade .. jag är inte lika kritisk..hehe ^^
Kommentarer
Kommentera här:

#Teamfollowback!
Om du prenumererar på bloggen vill jag gärna tacka dig genom att prenumerera tillbaka!
Glöm inte att kommentera när du lagt till bloggen på bloglovin' eller blogkeen.

bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Da Ich - Fotoblogg
Trackback
RSS 2.0